tweet

redactie

Op onze site kun je regelmatig een nieuw interview vinden; we reizen stad en land af om jou te kunnen inspireren met mooie verhalen. Bovendien houden wij jou op de hoogte van maatschappelijke ontwikkelingen die relevant zijn voor jou en geven je info over onze projecten. Onze redactieleden weten waar ze het over hebben.

De redactie

Ellis van Loenhout – hoofdredacteur
Ellis is 22 en afgestudeerd onderwijsassistent. Voor haar geboorte kreeg ze vier herseninfarcten. Cerebrale Parese (een blijvende houdings- en bewegingsstoornis) was het gevolg. Door veel fysiotherapie, ergotherapie en onvermoeibare vechtlust sloeg zij zich door pittige periodes heen. Ellis vind het heerlijk om te schrijven en heeft haar eigen blog. In haar zit ook een echte sporter: ze houdt van paardrijden & wielrennen. Benieuwd naar meer? Lees haar interview!

Claudia Kuijs-Grannetia – redacteur
Claudia versterkt sinds kort ons redactie team. Ze is 27 jaar, woont in Oss en heeft een lieve man en een eenogige kat. Na haar studie geschiedenis en religiestudies en verschillende communicatiecursussen werkt ze nu als webredacteur bij de provincie Gelderland en sinds kort dus ook voor Hoezo Anders. Zelf heeft ze een aangeboren afwijking aan haar wervels, Klippel-feil. Hierdoor heeft ze vergroeide rug-en nekwervels waardoor ze zich aardig kan identificeren met onze doelgroep en ze wil zich ook graag voor lotgenoten inzetten.

Leonie Oostenrijk – redacteur
Leonie is 28 jaar en in het bezit van zes chronische ziektes. Op haar zestiende kreeg ze voor het eerst echt klachten. Inmiddels wordt haar leven dagelijks beïnvloed door haar ziektes. Ze heeft het hypermobiliteitssyndroom, PDS, fibromyalgie, een conversiestoornis, PCOS en POTS. Simpel gezegd heeft ze daardoor altijd last van pijn, vermoeidheid en kan ze niet tegen stress. Na twee jaar op de bank zitten was ze er klaar mee en wilde weer genieten van het leven. En dat doe ze nu: ze is met haar eigen blog begonnen om meer begrip en bekendheid voor chronisch zieken te krijgen én om te laten zien dat je als chronisch zieke ook een leuk leven kan hebben. Want ze kan misschien niet alles en moet rekening houden met haar grenzen, maar haar leven is wel leuk! Haar eigen blog heet Sugarframe.