tweet

nieuws

jongerenraad

Instagram 
Onze Jongerenraad neemt vanaf vandaag het Instagram-account van Hoezo Anders over. Iedere maandag en donderdag komt er een nieuwe post! Het account zal de komende weken helemaal in het teken van de jongerenraad staan. Want wie zijn ze? En wat doen ze nou eigenlijk?

Ben je benieuwd? Volg ons dan op Instagram. (stichtinghoezoanders) (https://www.instagram.com/stichtinghoezoanders )

Wat is de jongerenraad?
Hoezo Anders is een stichting vóór, maar ook dóór jongeren met een chronische aandoening die hun dromen willen realiseren. De jongerenraad bestaat op dit moment uit 4 jongeren die zelf ook een aandoening hebben en die dus goed kunnen inschatten wat er leeft bij andere jongeren met een chronische aandoening of beperking.

We houden ons achter de schermen bezig met gevraagde of ongevraagde adviezen voor de stichting. We beslissen mee over grote veranderingen of ontwikkelingen én leveren een bijdrage aan de doelstellingen en de lopende projecten van de stichting. Daarnaast is het ook heel gezellig in de jongerenraad en de ervaring die je opdoet, staat goed op je CV.

De jongerenraad komt minimaal 2 keer in het jaar bijeen om te vergaderen. Via onze Facebookgroep houden we meetings en brainstormsessies. Ook houden we met elkaar contact via WhatsApp.

Solliciteren?
Lijkt het jou nou ook erg leuk om deel uit te maken van de jongerenraad? De jongerenraad is nog opzoek naar nieuwe leden! Zie hier de vacature (http://www.hoezoanders.nl/vacature-jongerenraad/) Ben je enthousiast? Neem dan contact op met jongerenraad@hoezoanders.nl