Redactie

Op onze site kun je wekelijks een nieuw interview vinden; we reizen stad en land af om jou te kunnen inspireren met mooie verhalen. Bovendien willen we jou zo goed mogelijk op de hoogte houden van interessante nieuwtjes en projecten waar jij je voordeel mee kunt doen.
Onze redactieleden weten waar ze het over hebben.

De redactie


DeborahDeborah de Poorter - Hoofdredacteur website & nieuwsbrief

Deborah is op haar 20e ziek geworden, ze kreeg een conversiestoornis. Een jaar later kwam ze in de wajong terecht. Na hard aan zichzelf gewerkt te hebben wilde ze meer uit zichzelf halen. Eind vorig jaar kwam Hoezo Anders op haar pad. De kans om haar schrijversdroom te combineren met werk. Ze blogt op www.hetvaltwelmaarnietmee.nl

 

 

 

Merel Hendriks - Redacteur Merel

Merel is studente journalistiek. Ze vindt het belangrijk om jongeren die niet het eenvoudigste pad bewandelen een gezicht te geven. Merel is een ambitieuze schrijfster met mooie, grootse dromen. Ze droomt ervan om zich uiteindelijk te specialiseren als schrijfster over ontwikkelingslanden, -hulp en -organisaties, duurzaamheid en eerlijke producten. Ze leidt een druk leven, waarin ze wekelijks met plezier bijdraagt aan onder andere de interviews van Hoezo Anders. 

 

 

Merlin Everts - Redacteur Merlin

Ook Merlin is studente journalistiek. Merel en Merlin zijn studiegenootjes. Ze is ontzettend gek op reizen en probeert zoveel mogelijk van de wereld te zien. Merlin woont samen met haar vriend, sport graag naast haar studie en bijbaantje. 7 jaar geleden is er een tekort aan vitamine B12 geconstateerd. Dit heeft allerlei gevolgen, maar ze laat zich niet kisten. Via Hoezo Anders hoopt Merlin andere mensen attent te maken op deze 'vergeten' ziekte.
 

En dan hebben we nog een aantal gastredacteuren zoals Vivian, Marleen en Selma!